Heb je het boek gelezen? Laat weten wat je ervan vindt in het gastenboek.

11 thoughts on “Gastenboek

 1. Ik heb ‘t in één klap uitgelezen. Práchtige liefdevolle verhalen om bij stil te staan. Mooi opgeschreven. Veel dank!
  Marion

 2. Ik vind het boek echt geweldig!! helemaal uitgelezen en zet me echt aan het denken, bv dat seks bijna in elk relatie een issue is (of afwezig is)…
  Ik hoop dat veel hulpverleners etc het boek lezen. Het zal echt wel een eye opener zijn voor veel mensen.

 3. Een bijzondere liefde is echt een geweldig boek. Het leest lekker weg en is heel herkenbaar. Het was thuis vechten wie hem het eerst mocht lezen.

 4. Dit boek had er al veel eerder moeten zijn! Het had mijn partner enorm kunnen steunen bij mijn transitie.

 5. Wat een geweldig boek heb je geschreven. Jouw verhaal en ook de verhalen van alle anderen zijn zo mooi en zo eerlijk opgeschreven. Ik heb het boek meteen uitgeleend aan een schoonzus.

 6. Heb eindelijk het boek Een Bijzondere Liefde binnen, en ik kan haast niet stoppen met lezen. Wat fijn om die herkenbare dingen te lezen, die ik in mijn directe omgeving niet vind! Ook al zijn de verhalen verschillend. Wat goed dat dit boek er is! Eindelijk de ervaringen en gevoelens van de partner eens belicht. Het doet me wel wat.
  Dus een dikke dankjewel Marian Geurtsen voor dit boek, en ook enorm bedankt voor de mensen hier die eraan hebben bijgedragen!

 7. Hey Marian, ik ben Mare, partner van Agnes (je bekend) en ook transvrouw. Ik heb net een artikel over je boek geschreven voor het Vlaamse LGBT-tijdschrift Zizo en ik deel het je later graag, als je het wilt publiceren (wel pas na publicatie in het kwartaalblad).

  In ieder geval heeft je boek mijn hart verwarmd en dank ik zowel jou als de partners in het boek (en elders) voor de liefde en de tolerantie die wordt getoond in jouw en jullie steun. Dat is niet iedereen gegeven en ik ben erg dankbaar! Ik wens jou en iedereen hier een vredevolle en liefdevolle tijd toe.

 8. Bedankt voor je deelname aan het programma “Gender en genegenheid”. Het is een prach-ti-ge uitzending. Ik heb haar nu nog eens gekeken en zag & hoorde weer nieuwe dingen.

 9. Dag Marian, Afgelopen week heb ik nog een keer rustig de aflevering van de Ikon zitten bekijken. Eerlijk gezegd, een deel zelfs twee keer. Ik vond ‘m echt ontroerend mooi! En vond dat jij het prachtig van verschillende kanten, ook de spirituele kant kon verwoorden!
  Ik hoop dat je zelf ook tevreden bent en mooie reacties hebt ontvangen! Want dat is het absoluut waard.

 10. Het was een indrukwekkende middag, op 5 maart in Breda. Als je zoveel van elkaar houdt, kun je samen heel veel aan.

 11. Hallo Marian, zag geen contact mogelijkheid, kun jij contact met mij opnemen ivm jou prachtige boek & mijn website met forum die ik aan het opzetten ben?.
  Mijn vrouw heeft enorm veel aan jou boek gehad.

  Mvg Nienke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *