Feestelijke boekpresentatie

Op 10 juni werd het boek Een bijzondere liefde gepresenteerd in boekwinkel Savannah Bay in Utrecht. Na een korte introductie van het boek door de auteur, Marian Geurtsen, gingen vier partners met elkaar in gesprek tijdens een forumgesprek over de vraag wat de transitie van je partner betekent voor je relatie. Daarna nam Eveline van den Boom, voorzitter van Pati├źntenorganisatie Transvisie, het eerste exemplaar van het boek in ontvangst. De winkel was vol met gasten en er werd nog lang geborreld en verhalen gedeeld. Het motto van de winkel “There was once, I said, a story that was told by way of other stories” was nog nooit zo toepasselijk geweest, zei eigenares Marischka Verbeek aan het einde van de bijeenkomst.

Marian+Eveline_fotoHilleTakken Boekpresentatie een bijzondere liefde, Marian Geurtsenforumleden_fotoHilleTakken